طراحی سایت فروشگاهی OPTIONS

طراحی سایت فروشگاهی Options

طراحی سایت فروشگاهی Options

Blog Article

وب سایت فروشگاهی چیست؟ وب‌سایت فروشگاهی یک پلتفرم آنلاین است که به کاربران اجازه می‌دهد محصولات یا خدمات مورد نیاز خود را به صورت اینترنتی مشاهده، مقایسه و خریداری کنند. این وب‌سایت‌ها به عنوان فروشگاه‌های اینترنتی یا فروشگاه‌های آنلاین نیز شناخته می‌شوند.

در این مثال دیدید که بعضی از محصولات ویژگی خاصی ندارند تا باعث تفاوت آن‌ها با سایر محصولات شود. به محصولاتی که فقط یک نسخه یا یک تیپ از آنها وجود دارد محصولات ساده می‌گوییم. اضافه کردن این دسته از محصولات در سایت فروشگاهی کار خاصی ندارد.

در هر سایت فروشگاهی باید بخشی وجود داشته باشد تا مشتریان بتوانند کالاهایی که قصد خرید آن‌ها را در آینده دارند، نشانه‌گذاری کنند.

پشتیبانی مشتری: هاستی انتخاب کنید که پشتیبانی فنی قوی و پاسخگو دارد و از طریق چت آنلاین، تلفن و ایمیل در دسترس است. پشتیبانی به زبان فارسی نیز می‌تواند یک مزیت بزرگ باشد.

تصاویر با کیفیت: از تصاویر با کیفیت و با رزولوشن بالا استفاده کنید تا مشتریان بتوانند جزئیات محصول را به خوبی مشاهده کنند.

قالب‌های فروشگاهی باید از افزونه‌هایی مانند سبد خرید، درگاه‌های پرداخت، مدیریت محصولات و … پشتیبانی کنند.

در دنیای پیشرفته‌ امروز مردم دنبال راحتی هستند. راه اندازی وبسایت فروشگاهی نیز این خواسته‌ مشتریان را برآورده می‌کند. با وجود این سایت‌ها افراد می‌توانند در هر محل و هر زمانی به مشاهده سایت فروشگاه‌ها دسترسی داشته باشند و انتخاب خود را با حوصله انجام دهند و به با چند کلیک لوازم مورد نیاز خود را خریداری کنند.

دسته‌بندی درست برای دسترسی راحت به محصولات سایت فروشگاهی

بسته نصب آسان به شما کمک می‌کند تا در عرض چند دقیقه یک سایت شبیه به دمو راه‌اندازی کنید. این کار در وقت و هزینه‌های شما صرفه‌جویی می‌کند چون لازم نیست طراحی سایت را برون‌سپاری کرده و هزینه زیادی را صرف انجام این کار کنید.

در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی، نحوه ایجاد برگه ورود و ثبت نام با استفاده شورتکدها را خواهید دید.

راهکارهایی برای معرفی و تبلیغات فروشگاه وجود دارد که در ادامه خواهیم پرداخت:

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

در ابتدا باید بگوییم که ما برای طراحی یک وب سایت فروشگاهی امکاناتی اولیه و اختصاصی در نظر خواهیم گرفت. به عنوان مثال قابلیت دسته‌بندی ویژگی‌ها، درج کلمات کلیدی محصول، روش‌های مختلف حمل کالا و سیستم مدیریت موجودی انبار جزو ویژگی‌های اولیه‌ای است که ما در طراحی سایت‌هایمان در نظر می‌گیریم.

تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام و لینکدین.

Report this page